Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Sarıçam Belediyesi Standına Lezzet Festivali’nde büyük ilgi

Sarıçam Belediyesi Standına Lezzet Festivali’nde büyük ilgi

Sarıçam Belediyesi Standına Lezzet Festivali’nde büyük ilgi

Sariçam Belediyesi Standina Lezzet Festivali’nde büyük ilgi

 

Baskan Uludag,”Adana’ya deger katacak her projede variz”

 

Adana Valiligi tarafindan organize edilen ve Büyük Akdeniz temasiyla bu yil 3’ncüsü düzenlenen Adana Lezzet Festivali’ne katilan Sariçam Belediyesi standi da büyük ilgi gördü. Belediye Baskani Bilal Uludag, Adana için yapilan organizasyonlara her zaman destek verdiklerini belirterek, “Adana’ya deger katacak her projede variz. Her zaman da olmaya devam edecegiz. “dedi.

 

Merkez Park içinde Seyhan Nehri kenarinda genis bir alanda kurulan Adana 3. Lezzet Festivali’nde yer alan Sariçam belediyesi standi katilimcilarin ve festivale gelenlerin ilgisi ile karsilasti. Yöresel lezzetlerin yer aldigi Sariçam Belediyesi standin gelen konuklara çesitli ikramlarda bulunuldu. Belediye Baskani Bilal Uludag, gösterilen ilgiden doyali memnun olduklarini ifade etti.

 

Baskan Uludag, “ Organizeyi yapan Adana Valiligine basta Sayin Valimiz Mahmut Demirtas ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar, festivaller Adana’ya deger katar. Özellikle sehir disindan gelen misafirlerimiz Adana mutfagi ile yakindan tanisma imkâni buluyor. Adana’yi belli bir süre de içinde ulusal ve uluslararasi gündemde tutuyor. Iç ve dis turizme hareket sagliyor. Bu yil yurt disindan katilan misafirlerimiz de oldu. 3 gün boyunca beklenen de daha çok ilgi oldu.”diye konustu. 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı